Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.09. 2025
Dnes má svátek Václav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Květák po pařížsku

fotka Květák po pařížsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Květák po pařížsku :

1 ks květák  | 3 lžíce oleje  | 1 lžíce sekané petrželky  | 4 lžíce hladké mouky  | 4 ks vejce  | 20 ml šťávy z citrónu  | špetka soli a bílého pepře  |  tuk na smažení

Postup přípravy receptu Květák po pařížsku :

Květákové růžičky uvaříme v osolené vodě doměkka a scedíme. Do mísy dáme olej, petrželku, citrónovou šťávu, sůl i pepř a vše promícháme. Růžičky květáku obalíme v této směsi. Z bílků ušleháme pevný sníh, osolíme, přidáme žloutky a mouku a smícháme v hebké těstíčko. Květák obalujeme v těstíčku a usmažíme ho dozlatova.


Fotky receptu Květák po pařížsku :

Květák po pařížsku
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Květák po pařížsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !