Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květáková roláda

fotka Květáková roláda
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Květáková roláda:

1 květák  | 4 vejce  | 60 g eidamu  |  muškátový květ  |  1 lžíce hořčice  |  sůl  |  pepř  | Náplň:  | 300 g kapusty  | 60 g másla  | 25 g hladké mouky  | 25 g čedaru  | 60 g eidamu

Postup přípravy receptu Květáková roláda:

Na růžičky rozdělený a pod tekoucí vodou dobře opláchnutý květák uvařit do měkka a rozmixovat.
Žloutky oddělit od bílků. Z bílků ušlehat pevný sníh a lehce ho spojit s květákovým pyré, strouhaným eidamem a žloutky. Ochutit muškátovým květem, hořčicí, solí a pepřem. Směs rozetřít rovnoměrně na plech na pečící papír a péct v předehřáté troubě při 170 °C asi 20 minut.
Kapustu krátce spařit ve vařící vodě, scedit a nakrájet na proužky. Chvíli ji dusit na rozehřátém másle, pak přidat hladkou mouku, nastrouhaný čedar a směs dobře promíchat.
Upečený květákový „plát“ překlopit na utěrku, rozetřít na něj kapustovou náplň a opatrně stočit do rolády. Nakonec ji posypat strouhaným eidamem a v předehřáté troubě 10 minut zapékat.


Fotky receptu Květáková roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Květáková roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !