Použité suroviny receptu Květákové řůžičky s tvarohovou remuládou:
750 g vařené zeleniny
| 200 g čerstvého strouhaného sýra
| 6-8 lžic mléka
| 100 g mouky
| 125 ml bílého vína
| 1 lžíci oleje
| 1 vajíčko
| pepř
| cukr
| tuk
| na remuládu:
| 100 g tvarohu
| 100 g kys. smetany
| 1 lžička citr.štávy
| 2 nakráj. kys. okurky
| 1 lžíce nasekaných kaparů a petržele
| sůl
Postup přípravy receptu Květákové řůžičky s tvarohovou remuládou:
Zeleninu obalíme v těstíčku (sýr, mléko, mouka, víno, olej, žloutek, sníh, pepř, sůl) a smažíme v horkém tuku. Tvarohovou remuládu smícháme dohromady a dochutíme pepřem a solí.
Fotky receptu Květákové řůžičky s tvarohovou remuládou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!