Použité suroviny receptu Lahodné kuře v omáčce s broskvemi:
500 g kuřeci maso
| dle chuti: sůl a pepř
| dle potřeby: olej
| 1 cibule
| 1 velký broskvovy kompot
| 4 lžíce kečupu
| 2 lžíce sojové omáčky
| 1 zelená paprika
Postup přípravy receptu Lahodné kuře v omáčce s broskvemi:
Kuřecí maso nakrájet na proužky. Okořenit solí a pepřem a opečeme chvíli na oleji. Poté přidat cibule, nakrájené na plátky a restujeme do křupava. Všechnu šťávu z broskv. kompotu doplníme kečupem a soj. omáčkou, objem by měl dělat tak 4 dl možno doplnit troškou vody. Nalejeme na maso s cibuli a pod pokličkou dusíme tak 20-30 minut do měkka. Poté se přidá zelená paprika na kostičky. Úplně nakonec opatrně nakrájíme broskve buď na čtvrtky nebo plátky, přidáme k masu a velmi opatrně dodusíme 10 min. -broskve musí zůstat v celku. Kdyby byla šťáva moc řídká, zahustíme troškou solamylu.
Fotky receptu Lahodné kuře v omáčce s broskvemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!