Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lasagne s tuňákem

fotka Lasagne s tuňákem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lasagne s tuňákem:

10 plátků lasagní  | 1 sklenice boloňské omáčky  | 2 - 3 konzervy tuňáka v kouscích  | 1 kysaná smetana  |  strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Lasagne s tuňákem:

Bez ohledu na to, co je napsáno v návodu na obalu, vařím 10 plátů lasagní v osolené vodě 6 minut, potom je ihned opatrně po jedné přendám do většího množství studené vody (používám naběračku na knedlíky a pomáhám si vidličkou). Vymažu hlubší zapékací misku a postupně lasagne vrším na sebe, přičemž na každou dám boloňskou omáčku a kousky tuňáka. Nahoru pak dám strouhaný sýr smíchaný s kysanou smetanou a odkryté peču 35 minut při 180 stupních (povrch mírně zrůžoví). Je to rychlé, dobré a nic se na tom nedá pokazit!
Taky jsem místo tuňáka prokládala lasagne plátky šunky a žampiony z konzervy a střídavě jsem používala boloňskou omáčku a sýrovou omáčku na těstoviny, kterou jsem si našla v kuchařce. Taky to mělo úspěch.


Fotky receptu Lasagne s tuňákem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lasagne s tuňákem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !