Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.06. 2025
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lehký játrový krém

fotka Lehký játrový krém
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Lehký játrový krém:

2 dl bílého vína suchého  | 1 červená cibule  | 4 str. česneku  | 350 g vepř. jater  |  pepř  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Lehký játrový krém:

Játra očistíme od blan, omyjeme a nakrájíme na kostky. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky.

Na oleji zpěníme česnek a cibuli, vmícháme nakrájená játra. Jakmile zbělají, tedy se zatáhnou, podlijeme je vínem a na mírném ohni dusíme doměkka. Víno by se mělo zcela odpařit. Hotová játra osolíme, opepříme a necháme zcela vychladnout. Potom je tyčovým mixerem rozmělníme dohladka.

Lehký játrový krém mažeme na tmavé pečivo nebo toastový chleba. Zdobíme čerstvou zeleninou, kyselými okurkami nebo sterilovanými cibulkami.


Fotky receptu Lehký játrový krém:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lehký játrový krém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !