Vložil: | Aknels |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Lehký salát s tuňákem:
4 vejce
| 1 konzerva tuňáka v rostlinném oleji
| 1 hlávka ledového salátu
| 1 cibule
| 1 menší konzerva sterilovaných červených fazolí
| 2 mrkve
| 1 lžíce plnotučné hořčice
| 1 lžička cukru
| 2 lžíce balzamikového octa
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Lehký salát s tuňákem:
Vejce uvařte nahniličku, zchlaďte studenou vodou a oloupejte. Salát omyjte, osušte, nakrájejte na proužky a vložte do mísy. Přidejte tenké plátky mrkve, nakrájenou cibuli a scezené fazole. Konzervu tuňáka slijte, olej si nechte stranou a maso rozeberte na kousky. Olej smíchejte s hořčicí, balzamikovým octem, dochuťte solí, cukrem a pepřem. Salát zlehka promíchejte a rozdělte do misek nebo na talíře. Ke každé porci přidejte maso z tuňáka a vejce nakrájené na čtvrtky. Přelijte zálivkou a ihned podávejte.
Fotky receptu Lehký salát s tuňákem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!