1 řapíkatý celer
| 1 mladý bulvový celer
| dle chuti: citrónová nebo limetová šťáva
| 1 jablko výraznější chuti
| dle chuti: hroznové víno a vlašské ořechy
Postup přípravy receptu Lehký salát z celerů:
Bulvičku a jablko nastrouháme na hrubém struhadle a ihned zakapeme šťávou z citrónu nebo limetky. Řapíky nakrájíme najemno. Obereme hrozny a velké bobule přepůlíme. Vše smícháme a ihned podáváme, na talíři posypeme vlašskými ořechy a ozdobíme lístky řapíkatého celeru. Chcete-li mít salát vydatnější, smíchejte ho s majonézou, jogurtem nebo zakysanou smetanou. Připravte jen tolik salátu, kolik ho sníte. Při skladování totiž nepěkně zhnědne.
Fotky receptu Lehký salát z celerů:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!