800 g salátové okurky
| 2 cibule
| 40 g Perly
| 1/8 l vývaru z masoxu
| 200 g šunkového salámu
| 2 rajčata
| 2 lžíce polohrubé mouky
| 4 stroužky česneku
| svazek petrželky
| sůl
| mletý pepř
| 6 lžic bílého jogurtu
Postup přípravy receptu Letní okurkový hrnec:
Oloupané okurky rozpůlíme a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Na tuku opečeme kroužky cibule, přidáme okurky, podlijeme vývarem a podusíme 10 minut. Mezitím nakrájíme na kostičky salám, oloupaná rajčata a přidáme k zelenině. Společně 4 minuty podusíme. Nakonec zahustíme jogurtem rozšlehaným s moukou, krátce povaříme, dochutíme utřeným česnekem, pepřem a solí. Podáváme sypané petrželkou.
Fotky receptu Letní okurkový hrnec:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!