Použité suroviny receptu Letní tuňáková pomazánka s kapary:
2 konzervy tuňáka v olivovém oleji
| 100 g sýra cottage
| 3 vejce uvařená natvrdo
| 1 lžička plnotučné hořčice
| 2 lžičky kari
| 2 lžíce kaparů
| 2 lžíce čerstvé citrónové šťávy
| 1 lžička oleje
| kůra z jednoho citrónu
| sůl
Postup přípravy receptu Letní tuňáková pomazánka s kapary:
Tuňáka v olivovém oleji otevřeme a maso necháme okapat od oleje nebo šťávy. Pak dáme maso do mísy a přidáme k němu sýr cottage a jemně nakrájená vejce uvařená natvrdo. Promícháme a přidáme plnotučnou hořčici, kari koření, kapary, citrónovou šťávu, olej jemně nastrouhanou kůru z jednoho citrónu. Dobře promícháme, podle chuti osolíme, necháme vychladit a podáváme na pečivu.
Fotky receptu Letní tuňáková pomazánka s kapary:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!