400 g tuňáka ve vlastní šťávě
| 4 lžíce majonézy
| 1 citron
| 4 rajčata
| 1 menší hlávka střapatého salátu
| sůl
| pepř
| 200 g sterilované kukuřice
| bazalka na ozdobu
Postup přípravy receptu Letní tuňákový salátek:
Konzervy s tuňákem otevřeme a slijeme nálev. To samé provedeme i s kukuřicí. Rajčata opláchneme a nakrájíme na čtvrtinky. Salát opláchneme a necháme okapat. V misce smícháme tuňáka s majonézou, kukuřicí, solí, pepřem, šťávou z 1/2 citronu a vše promícháme. Velkou salátovou mísu vyložíme salátem a naplníme tuňákovou směsí. Hotový salát dozdobíme rajčaty a nakrájenou půlkou citronu. Podáváme s čerstvým pečivem.
Fotky receptu Letní tuňákový salátek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!