Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.05. 2025
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lilek zapečený s mozzarellou

fotka Lilek zapečený s mozzarellou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Lilek zapečený s mozzarellou:

2 lilky  | 2 vejce  |  mozzarella  |  parmezán  |  bazalková pasta  |  česnek  |  cibule  |  hladká mouka  |  celer  |  olivový olej  | plechovka drcených rajčat

Postup přípravy receptu Lilek zapečený s mozzarellou:

Nejdříve připravíme omáčku. Na rozpáleném olivovém oleji orestujeme doměkka plátky česneku, cibule a celeru. Pak přidáme rajčata a směs asi půl hodiny povaříme. Lilek podélně rozkrojíme, půlky obalíme ve směsi vajec a hladké mouky, osmahneme do zlatova na oleji a ubrouskem zbavíme přebytečného tuku. Dno zapékací mísy pokryjeme hotovou omáčkou, pak na ni položíme osmažené půlky liliku a pokryjeme polovinou parmezánu i mozzarelly a bazalkovou pastou. Zalijeme zbytkem rajčatové omáčky a povrch posypeme druhou částí sýrů. Vše pak vložíme na 20 minut do předem vyhřáté trouby a zapečeme dozlatova.



Fotky receptu Lilek zapečený s mozzarellou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lilek zapečený s mozzarellou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !