Postup přípravy receptu Listový salát s teplými kuřecími plátky:
Salát a mangold omyjeme a necháme odkapat. Listy salátu natrháme na kusy, mangold nařežeme na jemné proužky. Zahradní řeřichu odstřihneme v patřičném množství. Kuřecí prsíčka omyjeme a osušíme. Pak je osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a kuřecí řízky v něm opečeme po dobu 4 minut po každé straně do hněda a do křupava. Potom je necháme trochu zchladnout na kuchyňských papírových utěrkách. Pro salátový nálev smícháme ocet, med, smetanu, hořčici, sůl a pepř. Vše spolu důkladně promícháme, až se sůl zcela rozpustí. Nakonec přilejeme olej. Připravený salát promícháme, rozdělíme na talíře a polijeme salátovým nálevem. Vlažná kuřecí prsíčka nařežeme na plátky a upravíme se salátem.