Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Litevský houbovník

fotka Litevský houbovník
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Litevský houbovník:

300 g hub  | lžíce polohrubé mouky  | 1 vejce  | 1 cibule  | 2 lžíce zakysané smetany  | 2 lžíce petrželové natě  |  sůl, pepř  |  drcený kmín  | 2lžíce oleje  | 100 g strouhanky  |  maslo na vymazání formy  |  zakysaná smetana nabo bílí jogurt na přelití

Postup přípravy receptu Litevský houbovník:

Houby očistit a nakrájet nadrobno. Cibuli nasekat a spolu s houbami podusit na oleji. Osolit, opepřit a pokmínovat. Směs odstavit, přidat rozšlehané vejce, smetanu, mouku, trochu strouhanky, 1 lžíci nasekané petrželky a dochutit solí a pepřem. Pekáček vytřít máslem a vysypat strouhankou. Hmotu vlít do pekáčku, pokapat máslem a péct ve vyhřáté troubě asi 20 min. Podávat teplé, přelít zakysanou smetanou nebo jogurtem a posypat petrželkou.


Fotky receptu Litevský houbovník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Litevský houbovník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !