Použité suroviny receptu Lívance s ovesnými vločkami a jablky:
250 g ovesné vločky
| 100 g jablka
| 0,5 l mléko
| 2 ks vejce
| sůl
| cukr
| olej na pečení
Postup přípravy receptu Lívance s ovesnými vločkami a jablky:
Ovesné vločky zalijte mlékem a nechte nabobtnat asi 1 hodinu. Očistěte jablka a nakrájejte na tenké plátky. K vločkám přidejte ušlehaná vejce, plátky jablek, cukr a sůl. Na rozpálenou omaštěnou pánev lžící tvarujte lívanečky a opečte z obou stran. Podávejte s kysanou smetanou a medem. Do těsta můžete přidat trochu skořice.
Fotky receptu Lívance s ovesnými vločkami a jablky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!