Vložil: | martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Lívance z hub:
500 g čerstvých hub
| 4 vejce
| 200 g hladké mouky pšeničné
| 1 lžíce trhanky
| 2 lžíce másla
| drcený kmín
| sůl, majoránka
| špetka tymiánu
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Lívance z hub:
Očištěné houby pokrájíme a podusíme na másle, majoránce a tymiánu do měkka. Vejce rozšleháme s hladkou moukou, trhankou, drceným kmínem, solí a mícháme s podušenými houbami. Na teflonové pánvi a rozehřátém, mírně dávkovaném oleji smažíme lívance. Můžeme rovněž péct v horké troubě na plechu. Podáváme se zeleninovým salátem.
Fotky receptu Lívance z hub:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!