Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lomnické suchárky

fotka Lomnické suchárky
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Lomnické suchárky:

100 ml mléka  | 20 g cukru  | 20 g droždí  | 500 g polohrubé mouky  | dle chuti: sůl  | 40 g cukru  | 120 g másla  | 2 žloutky  | 100 ml mléka  | 100 g mandlí

Postup přípravy receptu Lomnické suchárky:

Do 100 ml vlahého mléka přidáme 20 g cukru, rozdrobíme droždí a kvásek necháme vzejít. Do mísy dáme všechny ostatní suroviny, přilijeme kvásek a vařečkou vypracujeme tužší, ale vláčné těsto. Do něj zapracujeme 100 g hrubě nasekaných mandlí. Těsto necháme kynout asi hodinu v teplé místnosti. Poté z něj vytvoříme válečky, které vložíme do vymazaných forem na chlebíček nebo srnčí hřbet a necháme znovu nakynout. Poté v předehřáté troubě znovu upečeme. Upečené vyklopíme z formy a necháme schnout to druhého dne. Potom válečky nakrájíme na plátky, obalíme v moučkovém cukru, rozložíme na plechy vyložené papírem na pečení a usušíme v mírně vyhřáté troubě. Suchárky, které hned nespotřebujeme, můžeme uchovat v plechové krabici.


Fotky receptu Lomnické suchárky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lomnické suchárky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !