Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.04. 2025
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lozižan

fotka Lozižan
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Lozižan:

200 g vyloupaných stroužků česneku  | 50 g rostlinného oleje  | 20 g červené mleté papriky

Postup přípravy receptu Lozižan:

Olej na pánvi ohřejeme, sundáme z ohně, přidáme utřený česnek, chvíli mícháme a nakonec přidáme práškovou papriku. Necháme vychladit.

Uchováme ve skleněné nádobě se zabroušenou zátkou. Lozižanem ochucujeme horké vařené těstoviny, které pak posypeme strouhaným sýrem.

Dále je vhodný do polévek ze skopového masa nebo podle svého uvážení.


Fotky receptu Lozižan:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lozižan
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !