Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.09. 2025
Dnes má svátek Adéla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lukarské maso

fotka Lukarské maso
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Lukarské maso:

750 g cibule  | 1 kg vepř. masa - krčku  | 1 dl bílého vína  | 100 g sádla  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Lukarské maso:

Maso osolíme a opepříme. Očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka a osolíme.

Maso vložíme do pekáče, obložíme osolenou cibulí, přelijeme rozehřátým sádlem a zvolna pečeme, dokud maso nezměkne a cibule nedostane načervenalou barvu. Pak přilijeme víno a lukarské maso chvíli podusíme.

Lukarské maso podáváme s bramborem.


Fotky receptu Lukarské maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lukarské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !