Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.10. 2025
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lyonská jablka

fotka Lyonská jablka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Lyonská jablka:

2 jablka  | 2 sýry žervé  | 1 lžička strouhaného křenu  | 1 lžička cukru  | 1 lžíce bílého jogurtu  |  vlašská jádra na ozdobu

Postup přípravy receptu Lyonská jablka:

Žervé dáme do misky, přidáme nastrouhaný křen, cukr, jogurt a dobře vyšleháme. Jablka oloupáme, rozčtvrtíme, jádřince vykrájíme a do důlku po jádřinci nastříkáme sáčkem s hvězdicovitou trubičkou větší pusinku z připraveného sýra.

Povrch ozdobíme půlkou jádra z vlašského ořechu.
Upravená jablka narovnáme věncovitě na skleněný talíř a do středu dáme smažené bramborové lupínky nebo smažené kroketky.



Fotky receptu Lyonská jablka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lyonská jablka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky