Postup přípravy receptu Mandarinkový dezertní pohár:
Kompotované mandarinky scedíme, necháme okapat a šťávu uschováme.
Tvaroh, šlehačku, cukr a lžíci bílého rumu dáme do ručního šlehače. Po částech přiléváme mandarínkovou šťávu a vše vyšleháme do hustého hladkého krému.
Mandarinky rozdělíme na dno čtyř dezertních pohárů. Posypeme je částí čokoládových hoblinek a navršíme na ně ušlehaný tvarohový krém.
Poháry s mandarínkovým dezertem necháme vychladit. Před podáváním je posypeme zbylými čokoládovými hoblinkami a ozdobíme dílky čerstvé oloupané mandarinky a pomeranče. Tento lehký a chutný dezert můžeme připravit také z ananasu, broskví a dalšího ovoce.
Fotky receptu Mandarinkový dezertní pohár:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!