Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.11. 2025
Dnes má svátek Hubert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mandlová rýže z Provence

fotka Mandlová rýže z Provence
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Mandlová rýže z Provence:

1hrnek bílé a divoké rýže  | 1/2 hrnku celých loupaných mandlí  | 8 hruškových jemně nasekaných křížal  | 30g másla  | 1 jemně nasekaná cibule  | 1 lžička provenaalských bylinek  | 1 stonek řapíkatého celeru  | 1lžička soli  | půl lžičky pepře  | 1hrnek sekané petrželky

Postup přípravy receptu Mandlová rýže z Provence:

Mandle nasekáme nahrubo, na mírném ohni uvaříme divokou rýži (asi tři čtvrtě hodiny), odložíme do tepla. Na pávi rozpustíme máslo, přidáme cibuli, necháme zesklovatět, přidáme bylinky a nakrájený celer. Osolíme, opepříme, osmažíme, přidáme bílou rýži a za stálého míchání vše smažíme asi čtyři minuty. Přilijeme vodu, přivedeme do varu, snížíme teplotu, přikryjeme a dusíme asi dvacet minut. Do mísy dáme divokou rýži, bílou rýži, mandle, promícháme, nakonec vmícháme petrželku.




Fotky receptu Mandlová rýže z Provence:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mandlová rýže z Provence
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !