Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mandlové polévané rohlíčky

fotka Mandlové polévané rohlíčky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Mandlové polévané rohlíčky:

poleva:  | 2 lžíce kakaa  |  cukr  | 1 lžíce mléka  | 100 g Hery  | 1 lžíce solamylu  |  těsto:  | 100 g mandlí  | 280 g hl. mouky  | 100 g cukru  | 2 žloutky  | 200 g másla

Postup přípravy receptu Mandlové polévané rohlíčky:

Z mouky, změklého másla, cukru, mletých neloupaných mandlí a žloutku zpracujeme na vále těsto. Aby se nám s ním dobře pracovalo, dáme ho na chvíli do ledničky vychladit.
Z mandlového těsta vytvarujeme malé rohlíčky, které klademe na vymazaný a moukou vysypaný plech. Můžeme použít i pečící papír. Rohlíčky dáme péct do rozehřáté trouby.
Upečené rohlíčky, buďto celé nebo jen rožky, namáčíme do rozpuštěné čokoládové polevy.
Polevu si připravíme smícháním tuku, cukru, kakaa, mléka a solamylu. Polevu připravujeme ve vodní lázni, mícháme ji dohladka.


Fotky receptu Mandlové polévané rohlíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mandlové polévané rohlíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !