Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2024
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mandlové rizoto

fotka Mandlové rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mandlové rizoto:

1 hrnek rýže natural  | 1/2 hrnku jáhlů  | 2 PL Amaranth zrna  | 1 PL mořské řasy Arame  | miska zeleniny dle sezónní nabídky  | 1/2 sáčku mražené zeleninové směsi  |  dýně Hokaido  | 1 cibule  | 4 PL mandlí-loupaných  |  mořská sůl  |  koření Würzl  |  provensálské koření bio  |  sójová omáčka Tamari  |  rostlinný olej

Postup přípravy receptu Mandlové rizoto:

Zvlášť uvaříme rýži s amaranthem a jáhly v poměru 1:2 s vodou. Orestujeme cibuli, na které pak podusíme mraženou i čerstvou zeleninu. Nakonec vzniklou směs okořeníme a přidáme mandle. Mořské řasy namočíme na 20 minut do vody, a pak je vaříme 15 minut. S řas vyvaříme vodu a přidáme sójovou omáčku. Dýní Hokaido nakrájíme na měsíčky zhruba 0,5 cm silné. Měsíčky namáčíme do směsi oleje, sójové omáčky a česneku a pečeme v troubě max. 10 minut. Ve větší míse smícháme připravené obiloviny, zeleninovou směs a řasu. Dochutíme solí a kořením. Na talíři zdobíme opečenou dýní Hokaido.
Většinu surovin seženete ve zdravé výživě


Fotky receptu Mandlové rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mandlové rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !