Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Mandlový chřest s žampiony:
600 g oloupaného chřestu (ze 2 balíčků)
| 400 g žampiónů
| 100 ml Rama Cremefine ke šlehání
| 80 g mandlových lupínků
| 4 lžíce citrónové šťávy
| dle chuti: sůl a pepř
| dle chuti: olivový olej
Postup přípravy receptu Mandlový chřest s žampiony:
Chřest povaříme 5-8 minut ve vodě.
Žampióny omyjeme nebo oloupeme, pokrájíme na tenké plátky a osolené je na oleji velmi krátce orestujeme pod pokličkou. Asi po 3 minutách je sejmeme z plotýnky.
Přidáme pepř, citrónovou šťávu, Ramu a polovinu mandlových lupínků.
Promícháme.
Ze stonků chřestu odkrojíme horní část s hlavičkou, zbylé části nakrájíme a přidáme k žampiónové směsi. Tu rozložíme na talíře a přidáme stonky chřestu s hlavičkami.
Fotky receptu Mandlový chřest s žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!