Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mangoldové rizoto s parmazánem

fotka Mangoldové rizoto s parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Mangoldové rizoto s parmazánem:

300 g mangoldu  | 2 lahůdkové jarní cibulky  | 4 lžíce petrželky  | 1 stroužek česneku  | 2 lžíce oleje  | 400 g kulatozrnné rýže  | 125 ml suchého vína  | 1 l masového vývaru  | dle chuti: sůl a pepř  | 2 lžíce másla  | 4 lžíce parmazánu

Postup přípravy receptu Mangoldové rizoto s parmazánem:

Zeleninu očistíme a omyjeme. Jarní cibulku na­krájíme na kolečka. Obojí povaříme v osolené va­dě a scedíme. Trochu mangoldu odložíme stranou, zbytek rozmixujeme s cibulí a petrželkou. Česnek oloupeme, najemno posekáme a osmahneme na oleji. Přidáme rýži a asi 3 min. za stálého míchání necháme zesklovatět. Zalijeme vínem a necháme odpařit. Pomalu přiléváme vývar a často mícháme. Asi po 20 min. dušení vmícháme zeleninové pyré, osolíme a opepříme. Poté rýži sejmeme z plotny, přidáme máslo, 3 lžíce parmazánu a zbylý mangold. Rozdělíme na talíře a posype­me 1 lžící parmazánu. Ozdobíme petrželkou.



Fotky receptu Mangoldové rizoto s parmazánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mangoldové rizoto s parmazánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !