Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Marinovaná srdíčka artyčoků:
16-20 steril. srdíček artyčoků
| 6 lžic octa ze sherry
| 1 citrón /šťáva/
| 1 lžička citr. kůry
| 1 lžička soli
| 2 str. česneku
| 1 svazek estragonu
| 200 ml oliv. oleje
| pepř
Postup přípravy receptu Marinovaná srdíčka artyčoků:
Srdíčka artyčoků necháme důkladně okapat, rozpůlíme a dáme do mísy. Ocet ze sherry, citrónovou šťávu a kůru a loupaný česnek se solí přidáme do mísy a promícháme. Vydatně opepříme, estragon omyjeme, osušíme, jemně posekáme a po kapkách do něj vmícháváme olej. Touto zálivkou přelijeme srdíčka artyčoků a dáme na 4-5 hodin v chladu odležet. Podáváme chlazené.
Fotky receptu Marinovaná srdíčka artyčoků:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!