Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 16.11. 2024
Dnes má svátek Otmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Marinované lilky s ovčím sýrem

fotka Marinované lilky s ovčím sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Marinované lilky s ovčím sýrem:

2 ks středně velkých lilků  | 400 g brynzy nebo jiného čerstvého ovčího sýra  | 500 ml olivového oleje extra virgin  | 50 g drceného česneku  | 100 ml vinného octa  |  kávová lžička sušené bazalky  |  sůl, mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu Marinované lilky s ovčím sýrem:

Lilky zbavíme okvětí a stopky a nařežeme podélně na tenké plátky. Plátky posolíme, rozložíme na ubrousek a necháme tzv. vypotit asi půl hodiny. Druhým ubrouskem zvrchu osušíme, opepříme a opečeme na oleji do světle hněda.
Na prochladlé plátky lilků rozdělíme ovčí sýr a stočíme do závitků a sepneme párátkem. Skládáme do vhodné nádoby na těsno vedle sebe, pokapeme vinným octem, posypeme sušenou bazalkou a zalijeme olivovým olejem tak, aby závitky byly celé potopené. Necháme v chladu odležet přibližně 48 hodin.


Fotky receptu Marinované lilky s ovčím sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinované lilky s ovčím sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !