Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
28. 11. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Kapusta na mozeček: Očištenou kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka. Do kastrolu dáme tučné od šunky nakrájené na kostičky, drobně nakrájenou cibuli a usmažíme do růžova. Přidáme drobně nakrájenou kapustu, osolíme, opepř ... …více»
|
28. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Rýnská roštěná: Roštěnky opláchneme, osušíme, naklepeme, posolíme a popepříme. Každou roštěnku poprášíme hladkou moukou a špetkou mleté papriky. Okraje na několika místech nařízneme.
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěn ... …více»
|
28. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Švédské roštěnky: Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme do kastrolu a osmažíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme ke slanině a necháme jen zpěnit. Nakrájené roštěnky opláchneme, osušíme, naklepeme, osolíme a vložíme do ... …více»
|
28. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěná na smetaně: Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na plátky. Každý plátek naklepeme, na několika místech nařízneme okraje, aby se maso při úpravě nekroutilo, posolíme a opepříme.
Slaninu zbavenou kůže nakrájíme na ... …více»
|
28. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěnky po uhersku: Cibuli olopeme a najemno nasekáme. Brambory oškrábeme, opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na kostičky. Zelené papriky opláchneme ve studené vodě, zbavíme semen, znovu opláchneme a nakrájíme na pro ... …více»
|
28. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Svíčková hovězí pečeně: Slaninu zbavíme kůže nakrájíme na proužky, maso opláchneme ve studené vodě a osušíme čistou utěrkou. Potom v něm prořízneme kapsičky a špičkou nože do nich zasuneme proužky slaniny.
Cibuli oloupeme a ... …více»
|
28. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí a la husa: Hovězí maso opláchneme ve studené vodě, osušíme čistou utěrkou a nakrájíme na plátky. Každý plátek naklepeme a posolíme. Sádlo rozpustíme v kastrolu na plotně, vložíme do něho připravené plátky hovězí ... …více»
|
28. 11. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Pikantní kostky s čočkou: Řízky nakrájíme na kostky, osolíme a naložíme na 2 hodiny do marinády z vejce, piva, sójovky a hořčice.
Potom naložené maso pomalu opékáme na oleji ze všech stran asi 10-12 min. Předem namočenou čočk ... …více»
|
28. 11. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Pikantní řízek: Řízky lehce naklepeme, oslíme, opepříme a opečeme na oleji. Podlijeme vodou a krátce podusíme. Přendáme na talíře, do výpeku vložíme na plátky nakrájenou cibuli a česnek, poprášíme moukou a osmahneme. ... …více»
|
28. 11. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Zapečené smažené řízky se smetanou: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, vejcích a strouhance. Pak je na oleji osmažíme z obouch stran dozlatova. Hotové řízky rozložíme do vymazané zapékací mísy (máslem), na každý polož ... …více»
|