![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 07. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí soté s ananasem a cuketou: Omytá kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky. Maso můžeme trochu osolit a mírně okořenit. …více»
|
![]() |
8. 07. 2006 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety se šunkou a ananasem: Ve slané vodě uvaříme do měkka špagety. Ty přecedíme a dáme na talíř, na kterém budeme jídlo podávat. ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná po maďarsku: Omyté a osušené maso po stranách nařízneme, aby se při pečení nekroutilo a lehce ho naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. …více»
|
![]() |
4. 07. 2006 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové jazyky a srdce na smetaně: Očištěné srdce a jazyky dobře omyjeme ve studené vodě. Vložíme je do hrnce, zalijeme studenou vodou, přidáme koření, ocet, osolíme a přiklopené poklicí uvaříme do měkka. …více»
|
![]() |
3. 07. 2006 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ragů ze srnčího masa: Zalijeme polovinou červeného vína, promícháme a necháme v chladu alespoň 1 hodinu uležet. …více»
|
![]() |
3. 07. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátky z hovězího masa na zeleném pepři: Omyté plátky masa nacháme okapat, naklepeme, po stranách nařízneme a osolíme. Na pánev dáme sádlo nebo olej a řádně rozpálíme. …více»
|
![]() |
29. 06. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí řízky s broskvemi a sýrem: Maso obrátíme a na každou porci masa dáme okapanou půlku kompotované broskve a položíme na ni plátek uzeného sýra. …více»
|
![]() |
20. 06. 2006 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík pečený se zeleninou: Odblaněné, dobře očištěné a omyté porce králíka osolíme, opepříme a obalíme plátky anglické slaniny. …více»
|
![]() |
15. 06. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná Daniela: Očištěné a naklepané roštěnky na okrajích několikrát nařízneme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a potřeme hořčicí. …více»
|
![]() |
5. 06. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné závitky z krůtích stehen: Krůtí stehna vykostíme, vzniknou 2 větší pláty masa. Po obou stranách je naklepeme, osolíme, a opepříme. …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |