Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
1. 12. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Nočky po italsku: Nakrájenou slaninu osmahneme na oleji, přisypeme pokrájenou cibuli a necháme je zesklovatět. Přidáme plechovku rajčat, feferonku zbavenou semíek a nakrájenou najemno. Přivedeme k varu a necháme vařit, ... …více»
|
30. 11. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Řízek na slanině: Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme kmínem a obalíme v mouce. Pak je na oleji opečeme z obou stran, podlijeme vodou a podusíme. Hotové řízky přendáme na talíře, ve výpeku osmahneme na n ... …více»
|
30. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Svratecký minutkový guláš s rajčaty: Maso nakrájíme a zprudka opečeme, zaprášíme moukou a paprikou, podlijeme vodou, okořeníme a přidáme nakrájená rajčata a kečup. Krátce povaříme. Podáváme s bramboráčky. ... ... …více»
|
30. 11. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Řízek s uzeninou: Omyté a osušené řízky naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme z obou stran. Podlijeme vodou a krátce podusíme. Měkké řízky přendáme na talíře, ve výpeku osmahneme na nudličky nakrájený salám, ... …více»
|
30. 11. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí řízečky v citronové omáčce: Rozpálíme olej, maso si okořeníme a obalíme v solamylu (můžeme nakrájet na medailonky). Troubu si předehřejeme a dáme péct hranolky na 250°C. Maso zprudka osmahneme, zalijeme vínem a citrónovou šťávo ... …více»
|
30. 11. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Balkánský guláš z vepřového masa: Cibuli zpěníme na oleji, přidáme pokrájené maso a prudce opečeme. Podlijeme a dusíme do poloměkka. Pak přidáme pokrájená rajčata a papriky. Zahustíme moukou opraženou na másle. Dodusíme a podáváme s ... …více»
|
30. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Znojemský guláš pro chlapy: Na sádle zpěníme cibuli, přidáme papriku a na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme a dusíme do měkka. Ke konci přidáme chilli papričku, okurku. ... ... …více»
|
30. 11. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí játra s portským vínem: Játra nakrájíme, osušíme. Poprášíme je moukou a orestujeme na oleji s máslem. Podlijeme vínem a vývarem a dusíme 5 - 6 minut. Játra dochutíme pepřem a solí. ... ... …více»
|
30. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Polské závitky: Maso nakrájíme na plátky, dobře naklepeme, posypeme pepřem a solí. Potom utřeme máslo se strouhaným chlebem a nakrájenou cibulí a kořením. Touto nádivkou natřeme plátky masa, stočíme a dáme dusit na t ... …více»
|
30. 11. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Řízky zapečené v alobalu: Naklepeme řízky nebo kotlety. Pokud používáme kotlety, tak odřízneme kost. Nastrouháme směs junioru a eidamu, nakrájíme cibuli.
Na alobal potřeme kousek másla, opepříme řízek + směs, přidáme 3 kroužk ... …více»
|