![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnické uzené maso: Do uzeného masa napícháme hřebíčky, vložíme je do pekáče, podlijeme mírně vodou, zalijeme pivem a maso mírně posypeme cukrem. Potom opatrně pokapeme maso octem, přiklopíme a dáme do předehřáté trouby. ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Znojemské vepřové plátky: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, natřeme hořčicí a lehce obalíme moukou. Narychlo osmahneme na pánvi, aby se maso zatáhlo. V hrnci na oleji osmahneme cibuli, na ni dáme plátky i se zbytkem tuku z ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí pochoutka: Šest plátků srnčí kýty naklepeme a naložíme do 200 ml suchého červeného vína se dvěma lžičkami sójové omáčky, 4 stroužky utřeného česneku a dvěma lžícemi olivového oleje. V této marinádě necháme asi 2 ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí s rýží: Telecí maso nakrájíme na větší kostky. V kastrolku rozpálíme sádlo, přidáme cibulky, osmahneme, zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem, přidáme nakrájené maso, osolíme a mírně podusíme. Rýži dobře vype ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Žaludkovo-srdíčková omáčka: Vnitřnosti nakrájíme na menší kousky a povaříme doměkka v osolené vodě (asi 45 minut). Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vnitřnosti, osmahneme a zasypeme lžící mouky. Přilijeme přibližně 2,5 ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené kuře: Kuřata rozčtvrtíme a podusíme do zlatova na másle. Pak šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem a podusíme. Kuře vytáhneme a do omáčky přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, bobkový list ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky z králika: Maso vykostíme a rozkrojíme na plátky, na másle zpěníme cibulku a usmažíme vajíčka. Každý plátek zvlášť nasolíme, potřeme hořčicí, položíme plátek anglické, poklademe usmažená vajíčka a plátky žampion ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čachovo kuře: Na oleji necháme zesklovatět cibuli na ní položíme stehna osolená a bez kůže, dusíme pod pokličkou do měkka, podlijeme trochou vody. Když je kuře měkké, přidáme kečup. Příloha-brambory, hranolky..
…více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky na pepři: Roštěnky naklepeme, posolíme, svineme a omotáme nití. Závitky potřeme olejem, obalíme v pepři, který jsme nahrubo namleli, a na pánvi na oleji ze všech stran opékáme asi 10 minut. Potom maso vyjmeme a ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí na zelenině: Hovězí maso, zeleninu a slaninu nakrájíme na kostičky. Orestujeme cibuli, přidáme maso a necháme restovat dokud nepustí šťávu. Potom podlijeme vodou a přidáme zeleninu se slaninou. Hovězí na zelenině …více»
|