Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 15.05. 2025
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Labužnické uzené maso

fotka Labužnické uzené maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Labužnické uzené maso:

800 g uzeného masa  | dle chuti hřebíček  |  světlé pivo  | dle chuti cukr krupice  | dle chuti ocet

Postup přípravy receptu Labužnické uzené maso:

Do uzeného masa napícháme hřebíčky, vložíme je do pekáče, podlijeme mírně vodou, zalijeme pivem a maso mírně posypeme cukrem. Potom opatrně pokapeme maso octem, přiklopíme a dáme do předehřáté trouby. Pečeme při teplotě 180-200°C. Po 30 minutách uzené maso poprvé polijeme vypečenou šťávou a snížíme teplotu na 160 °C. Pečeme za stálého podlévání než uzené maso změkne. Příloha-brambory.


Fotky receptu Labužnické uzené maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Labužnické uzené maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !