![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené řízky: Plátky masa omyjeme, osušíme a z obou straň jemně naklepeme. Potom plátky osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Okurky nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku nakrájíme na kostičky a ve ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní špagety s masem: Na oleji se podusí cibulka, paprika, mrkev a česnek - vše nadrobno pokrájené. Přidáme hověží maso, salám (nadrobno nakrájený), jemný kečup Hellmann´s a koření, dusíme cca 15 min. Tuto směs přidáme do ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatranská živáňská pečeně: Maso nakrájíme na plátky, ochutíme, zalijeme červeným vínem a necháme 4 hodiny odležet. Pak střídavě napichujeme na grilovací jehly spolu s plátky nakrájené cibule, brambor, kapie a klobásy. Maso a ze ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pochoutka: Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Vložíme na rozehřátý tuk, důsledně osmažíme, zaprášíme moukou, znovu osmahneme a za stálého míchání postupně podléváme pivem. Přidáme strouhaný chléb, zředíme výva ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebírko s hořčicovou omáčkou: Očištěná žebírka lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Hodinu je necháme v chladnu uležet. Pak na každou porci položíme plátek anglické slaniny a maso grilujeme asi čtyři a půl minuty z ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaná žebírka v červeném víně: Žebra naložíme do marinády z červeného vína, soli, pepře, vinného octa a nadrobno nasekané majoránky a necháme půl hodiny v chladu odležet. Pak je ogrilujeme a těsně před dokončením každé žebro z obou ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z trojího masa: Na kostičky rozkrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme k ní nakrájenou cibuli, mletou sladkou papriku a osmahneme. Jako první přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a dusíme asi půl hodiny. Potom tep ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z husích žaludků: Očištěné husí žaludky dobře omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Na rozehřátém sádle osmažíme do světležluta jemně nakrájenou cibuli, pak k ní přidáme nakrájené žaludky, mletou sladkou papriku, sůl, k ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborový guláš s lečem a klobásou: Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidáme sladkou mletou papriku, klobásu nakrájenou na kolečka, vložíme na větší kostky nakrájené brambory, osolíme, podlijeme vřelou vod ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Masitá jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z masové konzervy: Zpravidla stačí, když guláš z konzervy prohřejeme. Chceme-li však chuť guláše zlepšit a současně získat více šťávy, připravujeme jej takto: V kastrolu rozehřejeme sádlo z konzervy a osmažíme na něm do ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |