Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené řízky

Zapečené řízky
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené řízky: Plátky masa omyjeme, osušíme a z obou straň jemně naklepeme. Potom plátky osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Okurky nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku nakrájíme na kostičky a ve ... …více»

Pikantní špagety s masem

Pikantní špagety s masem
16. 11. 2007 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Pikantní špagety s masem: Na oleji se podusí cibulka, paprika, mrkev a česnek - vše nadrobno pokrájené. Přidáme hověží maso, salám (nadrobno nakrájený), jemný kečup Hellmann´s a koření, dusíme cca 15 min. Tuto směs přidáme do ... …více»

Tatranská živáňská pečeně

Tatranská živáňská pečeně
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatranská živáňská pečeně: Maso nakrájíme na plátky, ochutíme, zalijeme červeným vínem a necháme 4 hodiny odležet. Pak střídavě napichujeme na grilovací jehly spolu s plátky nakrájené cibule, brambor, kapie a klobásy. Maso a ze ... …více»

Vepřová pochoutka

Vepřová pochoutka
16. 11. 2007 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Vepřová pochoutka: Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Vložíme na rozehřátý tuk, důsledně osmažíme, zaprášíme moukou, znovu osmahneme a za stálého míchání postupně podléváme pivem. Přidáme strouhaný chléb, zředíme výva ... …více»

Žebírko s hořčicovou omáčkou

Žebírko s hořčicovou omáčkou
16. 11. 2007 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Žebírko s hořčicovou omáčkou: Očištěná žebírka lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Hodinu je necháme v chladnu uležet. Pak na každou porci položíme plátek anglické slaniny a maso grilujeme asi čtyři a půl minuty z ... …více»
 

Marinovaná žebírka v červeném víně

Marinovaná žebírka v červeném víně
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaná žebírka v červeném víně: Žebra naložíme do marinády z červeného vína, soli, pepře, vinného octa a nadrobno nasekané majoránky a necháme půl hodiny v chladu odležet. Pak je ogrilujeme a těsně před dokončením každé žebro z obou ... …více»

Guláš z trojího masa

Guláš z trojího masa
16. 11. 2007 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Guláš z trojího masa: Na kostičky rozkrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme k ní nakrájenou cibuli, mletou sladkou papriku a osmahneme. Jako první přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a dusíme asi půl hodiny. Potom tep ... …více»

Guláš z husích žaludků

Guláš z husích žaludků
16. 11. 2007 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Guláš z husích žaludků: Očištěné husí žaludky dobře omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Na rozehřátém sádle osmažíme do světležluta jemně nakrájenou cibuli, pak k ní přidáme nakrájené žaludky, mletou sladkou papriku, sůl, k ... …více»

Bramborový guláš s lečem a klobásou

Bramborový guláš s lečem a klobásou
16. 11. 2007 Uzeniny ++++++-___
Příprava receptu Bramborový guláš s lečem a klobásou: Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidáme sladkou mletou papriku, klobásu nakrájenou na kolečka, vložíme na větší kostky nakrájené brambory, osolíme, podlijeme vřelou vod ... …více»

Guláš z masové konzervy

Guláš z masové konzervy
16. 11. 2007 Masitá jídla +++-______
Příprava receptu Guláš z masové konzervy: Zpravidla stačí, když guláš z konzervy prohřejeme. Chceme-li však chuť guláše zlepšit a současně získat více šťávy, připravujeme jej takto: V kastrolu rozehřejeme sádlo z konzervy a osmažíme na něm do ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle