![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čekanická cuketa: Cuketu omyjeme i se slupkou nastrouháme nahrubo. Cibuli nasekáme, přidáme cuketu, mleté maso a kečup. Postupně vmícháme sýr a solamyl.
Osolíme a okořeníme MAGGI Harmonií Chuti, bazalkou a pepřem.
... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Irské hovězí v pivu : Masa nakrájíme na tenké plátky, které orestujeme na pánvi v rozpáleném tuku z obou stran dohněda. Potom je dáme do hrnce, na pánvi opražíme kolečka pórku, mrkve, prolisovaný česnek a celerovou nať. Př ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cuketové rolky: Cukety( neoloupané), nakrájíme podélně na plátky asi 3 - 4 mm. Potřeme olejem a ochutíme MAGGI Harmonií Chuti. Pečeme v troubě na vymazaném plechu až změknou.
Mezitím si připravíme náplň: Zpěníme ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravský špaček: Mleté maso smícháme s vejcem, strouhankou, solí, pepřem a nadrobno nakrájenou cibulí.
Z masové hmoty formujeme jednotlivé porce - plátky, do jejichž středu vložíme klobásu s naříznutými kraji tak, ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelené těstovinové roládky: Špenát necháme rozmrazit. Smísíme ho s olejem, moukou, vejcem a lžičkou soli. Těsto uložíme na 60 minut do chladničky.
Oloupeme cibuli s česnekem a obojí velmi drobně nasekáme. Podusíme je na lžíci ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečeně na jalovci a pivu: Maso osolíme, prošpikujeme klínky slaniny a opečeme na tuku v pekáči. Vyjmeme ho a na tuku dozlatova orestujeme nakrájenou cibuli. Zalijeme pivem, vmícháme hořčici, vrátíme maso a přidáme koření.
Peč ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné zapékané cibule: Oloupané cibule vložíme do vařící vody a krátce povaříme. Potom je scedíme, ostrým nožem seřízneme vršky, vyřízneme středy a lžičkou je vydlabeme.
Mleté maso smícháme s v mléce namočenou a vymačkan ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborák s uzeným masem a pivem: Oloupané brambory nastrouháme najemno, vymačkáme je a slijeme z nich vodu. Zasypeme je moukou, přidáme vejce, pivo, prolisovaný česnek, sůl, koření a umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasek ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kološvárské zelí s masem: Nakrájíme cibuli a dáme do pekáčku zpěnit.
Cibuli zaprášíme sladkou paprikou a poté dáme restovat maso a na kolečka nakrájenou klobásu.
Když je maso opečemo, přidáme neuvařenou rýži, sůl, pepř ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant po staročesku: Bažanta očistíme, osolíme a protkneme slaninou. Vložíme ho na rozpuštěné máslo do pekáče a pečeme za občasného podlévání asi 30 minut. Pak přidáme nadrobno nakrájené ořechy, propláchnuté rozinky, bran ... …více»
|