Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí řízek s olivami a žampionovým salátem

Krůtí řízek s olivami a žampionovým salátem
4. 11. 2007 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Krůtí řízek s olivami a žampionovým salátem: Olivy odpeckujeme, nasekáme a ochutíme rozmarýnem. Tuto směs dáme na řízek, přeložíme a sepneme. Opečeme jej na oleji a ještě asi 15 minut dusíme. Řízek vyjmeme z pánve a do výpeku dáme smetanu a lž . ... …více»

Krůtí prsa na houbách s bílým jogurtem

Krůtí prsa na houbách s bílým jogurtem
4. 11. 2007 Drůbeží maso +-________
Příprava receptu Krůtí prsa na houbách s bílým jogurtem: Umyté a čistou utěrkou osušené krůtí řízky jemně naklepeme, osolíme, okořeníme mletým černým pepřem a osmažíme na rozehřátém rostlinném oleji. Přidáme nadrobno posekanou očištěnou cibuli, rozetřený č ... …více»

Jarní guláš

Jarní guláš
4. 11. 2007 Hovězí maso +-________
Příprava receptu Jarní guláš: MAGGI Omáčku Gulášovou ohřejeme. Přidáme hovězí maso na guláš, víno, povaříme a necháme dusit 20 minut. Pak přidáme vepřové maso na guláš a dusíme dalších 20 minut. Během dušení několikrát zamícháme. ... …více»

Bezlepková rychlovka

Bezlepková rychlovka
4. 11. 2007 Drůbeží maso ++-_______
Příprava receptu Bezlepková rychlovka: Kuřecí prsíčka uvaříme ve vodě. Mrkev nastrouháme najemno, bramboru nahrubo. Kuřecí uvařená prsíčka nakrájíme na kostky a orestujeme na olivovém oleji. Přidáme k nim nastrouhanou mrkev, brambory, hr . ... …více»

Jogurtové kuřecí kousky

Jogurtové kuřecí kousky
4. 11. 2007 Drůbeží maso +++_______
Příprava receptu Jogurtové kuřecí kousky: Do větší mísy nalijeme jogurt, přidáme zakysanou smetanu, lžíci medu, sůl, chili, bazalku, pepř, trochu olivového oleje a vše promícháme. Poté nakrájíme kuřecí prsa na kousky. Přidáme je do mísy ... . ... …více»
 

Karbanátky za hubičku

Karbanátky za hubičku
4. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Karbanátky za hubičku : Brambory oloupeme a nastrouháme, smícháme všechny suroviny a důkladně prohněteme. Když je směs řídká, zahustíme ji strouhankou. Vytváříme karbanátky, obalujeme je ve strouhance a smažíme. Příloha: bra ... …více»

Vepřové maso v kečupu

Vepřové maso v kečupu
4. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso v kečupu : V hrnci zpěníme cibulku nakrájenou nadrobno, přidáme omyté, na kostičky nakrájené maso a zprudka osmahneme. Osolíme, opepříme, podlijeme trošku vodou a přidáme kečup. Maso dusíme pod pokličkou, dokud ... …více»

Kotlety v kožíšku

Kotlety v kožíšku
4. 11. 2007 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Kotlety v kožíšku : Kotlety naklepeme a z nastrouhané nivy a dalších přísad utřeme pastu, kterou kotlety po obou stranách silně natřeme. Pak obalíme ve strouhance a necháme hodinu odležet. Nakonec usmažíme jako řízek v o ... …více»

Kuře v pytlíku

Kuře v pytlíku
4. 11. 2007 Drůbeží maso ++++++-___
Příprava receptu Kuře v pytlíku: Kuře omyjeme, osolíme, potřeme olejem a vložíme do nafouklého papírového sáčku. Zavážeme. Sáček s kuřetem položíme na mírně!!! promaštěný plech a dáme na asi 1 hodinu péci do trouby. Sáček neshoří, je ... …více»

Myslivecké řízky

Myslivecké řízky
4. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Myslivecké řízky: Vepřové plátky naklepeme, osolíme a po jedné straně potřeme hořčicí a poklademe najemno nsekanou cibulkou. Každý plátek přehneme potřenou stranou dovnitř, okraje sepneme a obalíme v trojobalu. Řízky u ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky