Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Biftek z mletého masa

Biftek z mletého masa
4. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek z mletého masa: Mleté maso s nastrouhanými brambory a cibulí smícháme, osolíme, opepříme. Rukama namočenýma v oleji tvarujeme 8 bifteků, které smažíme na rozpáleném sádle po obou stranách dozlatova. Do vypečené šťávy ... …více»

Bigos speciál

Bigos speciál
4. 11. 2007 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Bigos speciál: Poněkud složitější příprava, ale stojí za to. Cibuli necháme zesklovatět na oleji, přidáme hovězí maso nakrájené na kostičky, opečeme, opepříme, přidáme zelí, namočené sušené houby, papriku, kmín, po ... …více»

Chalupářský perkelt s houbami

Chalupářský perkelt s houbami
4. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářský perkelt s houbami: V hrnci na rozehřátém sádle krátce opečeme nakrájenou uzeninu, přidáme cibuli a česnek a lehce osmahneme. K tomu přidáme nakrájené houby, mletou papriku, sůl, proužky zelené papriky. Podlijeme vývarem ... …více»

Kuřecí závitky s olivami a sýrovou omáčkou

Kuřecí závitky s olivami a sýrovou omáčkou
4. 11. 2007 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Kuřecí závitky s olivami a sýrovou omáčkou: Naklepte plátky kuřecího masa, osolte a opepřete, naklaďte na plátky nakrájené olivy, přidejte nastrouhanou nivu, zabalte a spíchněte párátkem. V kastrůlku rozpusťte kousek másla, přidejte nastrouhano ... …více»

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa
4. 11. 2007 Mleté maso ++________
Příprava receptu Vepřové ragú z mletého masa: Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a hladkou mouku podle potřeby. Necháme chvilku v ledničce odpočinout. Pak děláme malé ... …více»
 

Blesková zeleninová směs

Blesková zeleninová směs
4. 11. 2007 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Blesková zeleninová směs: Zeleninu podusíme na másle (případně na vodě). Po změknutí přidáme šunku nakrájenou na kostičky, osmahneme, vmícháme vejce, zamícháme a nakonec přidáme sýr. Vše promícháme. Dochutíme solí a pepřem. Ja ... …více»

Fazole mexiko

Fazole mexiko
4. 11. 2007 Uzeniny +++++++___
Příprava receptu Fazole mexiko: Špek nakrájíme na kostičky a vyškvaříme ve vyšší pánvi nebo v hrnci. Na vyškvařeném tuku osmahneme dohněda nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájený párek, posypeme chilli con carne, ry ... …více»

Orientální skopové maso alá bára

Orientální skopové maso alá bára
4. 11. 2007 Skopové maso ++++++____
Příprava receptu Orientální skopové maso alá bára: Maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na řízky, okraje nařízneme, zlehka naklepeme a vložíme na 3 až 4 hodiny do marinády, kterou si připravíme z rozetřeného česneku, zázvoru, čili koření, drceného kmínu, ... …více»

Fazole s kari

Fazole s kari
4. 11. 2007 Uzeniny ++++++++++
Příprava receptu Fazole s kari: Slaninu nakrájíme na kostičky a vložíme na pánev s rozpáleným olejem, necháme zesklovatět. Přidáme nakrájené párky a nakrájenou cibuli, když cibule zpění přidáme kečup, sojovou omáčku, sůl, cukr a nec ... …více»

Staročeská jehla

Staročeská jehla
3. 11. 2007 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Staročeská jehla: Vepřová játra nakrájíme na plátky a napichujeme je na jehlu střídavě s odpeckovanými švestkami zabalenými do tenkých plátků slaniny. Osolíme, opepříme a posypeme mletým zázvorem. Opékáme na horkém ole ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Štístko