Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 05.11. 2024
Dnes má svátek Miriam
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené plněné kuře

Pečené plněné kuře
21. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené plněné kuře: Omyté kuře osušíme a zvenku i zevnitř osolíme. Do mísy dáme nakrájené žemle, zalijeme teplým mlékem, přidáme nadrobno nakrájená kuřecí játra, vejce a prolisovaný česnek. Osolíme, okořeníme mletým pepř ... …více»

Jehněčí guláš s brambory

Jehněčí guláš s brambory
21. 10. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí guláš s brambory: Očištěné a umyté maso nakrájíme na menší kostky, osmažíme je na rozehřátém rostlinném oleji, za stálého míchání za všech stran, přidáme očištěnou,drobně nasekanou cibuli a zpěníme. Osolíme, okořeníme ... …více»

Nadívaný bažant se zeleninou

Nadívaný bažant se zeleninou
21. 10. 2007 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Nadívaný bažant se zeleninou: Bažanta i játra opereme a osušíme. Játra nakrájíme na kousky. Jeden pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Jablko omyjeme, rozčtvrtíme a vyřízneme jadřinec. Potom jablko pokrájíme na malé kou ... …více»

Dušený bažant na víně

Dušený bažant na víně
21. 10. 2007 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Dušený bažant na víně: Rozehřejeme máslo, přidáme očištěného, osoleného bažanta a opečeme po všech stranách. Pak bažanta přelijeme koňakem, chvíli povaříme a pod pokličkou dusíme doměkka. Při dušení bažanta jednou obrátíme ... …více»

Kanec na česneku

Kanec na česneku
21. 10. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Kanec na česneku: V malém množství vody povaříme všechno koření, přidáme víno, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, sůl a malé množství octa. Do tohoto nálevu ponoříme na 2 dny maso a uložíme ho do chladničky. Olo ... …více»
 

Dušený bažant s jablky

Dušený bažant s jablky
21. 10. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Dušený bažant s jablky : Dobře očištěného bažanta osolíme, opepříme, a prošpikujeme na prsou a na stehnech slaninou, případně bažanta obalíme plátky slaniny a dusíme za stálého podlévání. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, na ... …více»

Pečená koroptev

Pečená koroptev
21. 10. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Pečená koroptev: Koroptev očistíme a osolíme, neodstraňujeme hlavu ani nohy. Protáhneme ji slaninou, případně ji zabalíme do tenkých plátků slaniny, které přivážeme nití. Dáme do pekáčku, poklademe plátky másla a podl ... …více»

Jelení řízky na víně

Jelení řízky na víně
21. 10. 2007 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Jelení řízky na víně: Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a naklepeme. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Slaninu nakrájíme na kousky. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Připravené řízky osolím ... …více»

Brněnský bažant na víně

Brněnský bažant na víně
21. 10. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Brněnský bažant na víně: Dobře očištěného bažanta vykostíme a rozdělíme na porce. Do každé vložíme slaninu a cibuli. Osolíme, zalijeme vínem a necháme přes noc odležet. Jednotlivé porce zabalíme do plátku slaniny, na pekáči r ... …více»

Bifteky ze srnčího masa

Bifteky ze srnčího masa
21. 10. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Bifteky ze srnčího masa: Z dobře odleželé kýty nakrájíme přes vlákno řízky silné asi 1 cm. Pečlivě je odblaníme, jemně naklepeme, protneme slaninou, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce hodinu odležet. Těsně před p ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !