Halloween v roce 2024 | Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
21. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené plněné kuře: Omyté kuře osušíme a zvenku i zevnitř osolíme. Do mísy dáme nakrájené žemle, zalijeme teplým mlékem, přidáme nadrobno nakrájená kuřecí játra, vejce a prolisovaný česnek. Osolíme, okořeníme mletým pepř ... …více»
|
21. 10. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí guláš s brambory: Očištěné a umyté maso nakrájíme na menší kostky, osmažíme je na rozehřátém rostlinném oleji, za stálého míchání za všech stran, přidáme očištěnou,drobně nasekanou cibuli a zpěníme. Osolíme, okořeníme ... …více»
|
21. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Nadívaný bažant se zeleninou: Bažanta i játra opereme a osušíme. Játra nakrájíme na kousky. Jeden pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Jablko omyjeme, rozčtvrtíme a vyřízneme jadřinec. Potom jablko pokrájíme na malé kou ... …více»
|
21. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Dušený bažant na víně: Rozehřejeme máslo, přidáme očištěného, osoleného bažanta a opečeme po všech stranách. Pak bažanta přelijeme koňakem, chvíli povaříme a pod pokličkou dusíme doměkka. Při dušení bažanta jednou obrátíme ... …více»
|
21. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Kanec na česneku: V malém množství vody povaříme všechno koření, přidáme víno, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, sůl a malé množství octa. Do tohoto nálevu ponoříme na 2 dny maso a uložíme ho do chladničky. Olo ... …více»
|
21. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Dušený bažant s jablky : Dobře očištěného bažanta osolíme, opepříme, a prošpikujeme na prsou a na stehnech slaninou, případně bažanta obalíme plátky slaniny a dusíme za stálého podlévání. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, na ... …více»
|
21. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Pečená koroptev: Koroptev očistíme a osolíme, neodstraňujeme hlavu ani nohy. Protáhneme ji slaninou, případně ji zabalíme do tenkých plátků slaniny, které přivážeme nití. Dáme do pekáčku, poklademe plátky másla a podl ... …více»
|
21. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Jelení řízky na víně: Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a naklepeme. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Slaninu nakrájíme na kousky. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky.
Připravené řízky osolím ... …více»
|
21. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Brněnský bažant na víně: Dobře očištěného bažanta vykostíme a rozdělíme na porce. Do každé vložíme slaninu a cibuli. Osolíme, zalijeme vínem a necháme přes noc odležet. Jednotlivé porce zabalíme do plátku slaniny, na pekáči r ... …více»
|
21. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bifteky ze srnčího masa: Z dobře odleželé kýty nakrájíme přes vlákno řízky silné asi 1 cm. Pečlivě je odblaníme, jemně naklepeme, protneme slaninou, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce hodinu odležet. Těsně před p ... …více»
|
Soutěž o vstupenky na mystický muzikál Tajemství do Divadla Kalich. |
Soutěž o letenku do Větrného tunelu od Adrop.cz. |
Soutěž o knižní novinku Překonejme návyky, které nám brání v růstu. |
Soutěž o adventní kalendář s kosmetikou SynCare. |
Soutěž o pánské froté župany od Frotery.cz. |
Soutěž o adventní kalendář Ovocňáku plný vitamínů. |
Vyhrajte týdenní balíček KetoMix a užijte si Vánoce podle vlastních pravidel! |