Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 04.11. 2024
Dnes má svátek Karel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachní prsíčka víc jak dobrá

Kachní prsíčka víc jak dobrá
22. 10. 2007 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Kachní prsíčka víc jak dobrá : Kachní prsa přivéct k pokojové teplotě. Odloupnout jejich kůži i s tukem. Kůži nakrájet na jemné proužky a ty položit na mřížku položenou nad plechem s okrajem. Vložit do 200°C předem poředehřáté trou ... …více»

Kachní prsa na houbách s bramborami

Kachní prsa na houbách s bramborami
22. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachní prsa na houbách s bramborami : Hrubou sůl smícháme s provensálským kořením a bílým pepřem. Tuto směs vetřeme do kachních prsou a necháme odležet do druhého dne. Druhý den setřeme přebytek soli, rozpustíme sádlo, které nesmí dosáhn ... …více»

Kachna na zázvoru

Kachna na zázvoru
22. 10. 2007 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Kachna na zázvoru: Maso vykostíme, nakrájíme na plátky, osolíme pokapeme polovinou vína a namočíme do 1 lžičky solamylu rozmíchaného se lžičkou vody na 20 minut. Pak ho na rozpáleném sádle osmažíme, posypeme zázvorem, p ... …více»

Kachna au pêcher

Kachna au pêcher
22. 10. 2007 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Kachna au pĂŞcher : Kachnu opláchneme a osušíme. 50 g broskví (meruněk) nakrájíme na malé kostičky, zbytek přepůlíme nebo rozčtvrtíme. Lístky tymiánu nadrobno nasekáme. Zázvor jemně oloupeme a nastrouháme. Smísíme tymián ... …více»

Tatarák z drůbežích jater

Tatarák z drůbežích jater
22. 10. 2007 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Tatarák z drůbežích jater: Drůbeží játra omyjeme, usušíme a nožem naškrábeme najemno. Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme žloutky, prolisovaný česnek, hořčici a kečup a podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Podáváme ... ... …více»
 

Barmská kachna

Barmská kachna
22. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Barmská kachna : Kachnu naplníme nádivkou z mletého masa a rozsekaného tuku, strouhaných housek a petrželky a podle chuti osolíme a dusíme do změknutí. Na míse zalijeme touto omáčkou. Na tuku zpěníme cibulku, přidáme ... …více»

Barevná kuřecí srdíčka

Barevná kuřecí srdíčka
22. 10. 2007 Drůbeží maso ++________
Příprava receptu Barevná kuřecí srdíčka: Srdíčka naložíme do sojové omáčky s česnekovými plátky a necháme asi hodinu odležet (pokud budeme dávat i houby namočíme je zároveň do trochy vody). Pórek nakrájíme na kolečka, papriky na tenké nudlič ... …více»

Čína ze slepice

Čína ze slepice
22. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čína ze slepice: Slepici uvaříme (vývar použijeme na polévku), maso nakrájíme na tenké nudličky a dáme společně s cibulkou (na kolečka) osmažit na rozpálený olej. Na druhou pánev dáme nahrubo nastrouhaný kedluben nebo ... …více»

Zadělávaná slepice s chřestem

Zadělávaná slepice s chřestem
22. 10. 2007 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Zadělávaná slepice s chřestem : Slepici dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidá­me cibuli, bobkový list a hřebíčky. Zelením na­krájíme a přidáme k slepici. Osolíme a opepříme. Přikryté vaříme asi 40 min. na mírném ohni. Vývar přecedí ... …více»

Anglické zapékané klobásy

Anglické zapékané klobásy
22. 10. 2007 Uzeniny +++++++___
Příprava receptu Anglické zapékané klobásy: Klasické palačinkové těsto z mléka, vajec a mouky (můžeme použít i polotovar ze sáčku) obohatíme kořením a čerstvými nasekanými bylinkami podle chuti a možností - já používám sůl, pepř, majoránku nebo ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky