Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 05.11. 2024
Dnes má svátek Miriam
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené klobásy v zelí

Zapečené klobásy v zelí
11. 10. 2007 Uzeniny +_________
Příprava receptu Zapečené klobásy v zelí : Zelí zbavíme zvadlých listů, nakrájíme na nudličky a promícháme s pokrájenou cibulí, celerem, mrkví a jablky. Zelí rozložíme do tukem vymazaného pekáče, osolíme, posypeme kmínem, dochutíme octem a zal ... …více»

Zelné balíčky s mletým masem

Zelné balíčky s mletým masem
11. 10. 2007 Mleté maso +++++++++_
Příprava receptu Zelné balíčky s mletým masem : Z hlávky bílého zelí oddělíme 12 velkých listů, omyjeme je a krátce povaříme v osolené vodě. Pak je vytáhneme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Veku nakrájíme na kostičky a pokapeme mléke ... …více»

Opékané kuře s červeným zelím

Opékané kuře s červeným zelím
11. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Opékané kuře s červeným zelím: Hořčici, česnek, sůl, pepř a cukr důkladně prošlehejte ve větší míse. Pak za stálého šlehání pomalu přikapávejte pět lžic olivového oleje. Vmíchejte promačkané zelí. Salát dejte stranou. Grilovací ... ... …více»

Dušené kuře s kapustou

Dušené kuře s kapustou
10. 10. 2007 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Dušené kuře s kapustou: Kuře omyjeme a očistíme, rozdělíme ho na 8 přibližně stejně velkých částí. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. V hrnci rozpálíme olej, cibulku na něm zpěníme a přidáme kuře. Za občasného otoče ... …více»

Luncheon meat v alobalu

Luncheon meat v alobalu
10. 10. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Luncheon meat v alobalu: Konzervu otevřeme z obou stran, obsah vytlačíme, odstraníme přebytečný tuk a lančmít rozkrájíme na 8 koleček, případně na 8 obdélníčků. Čtyři kusy potřeme tence hořčicí a poklademe plátky sýra, opět p ... …více»
 

Vepřové závitky plněné rýží

Vepřové závitky plněné rýží
10. 10. 2007 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Vepřové závitky plněné rýží: Omyté a osušené plátky masa naklepeme,osolíme,opepříme a potřeme prolisovaným česnekem a citronovou kůrou.Omytý celer rozdělíme na 8 špalíčků.Doprostřed každého plátku masa naneseme lžíci vařené rýže, ... …více»

Speciální jogurtové řízečky

Speciální jogurtové řízečky
10. 10. 2007 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Speciální jogurtové řízečky: Kuřecí prsíčka naklepeme na řízky,osolíme,opepříme.Jeden velký hustý bílý jogurt promícháme s 2 vejci,4 stroužky česneku, s kořením dle chuti:sůl,pepř,kari,grilovací k ... ... …více»

Kuřecí ragú s brokolicí

Kuřecí ragú s brokolicí
10. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí ragú s brokolicí: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na cibulce s curry. Z másla, mléka, mouky a smetany uvaříme bešamel, vmícháme nakrájenou brokolici a celé vmícháme do masa. ... ... …více»

Živáňská pečeně v alobalu

Živáňská pečeně v alobalu
10. 10. 2007 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Živáňská pečeně v alobalu: Velké obdélníky alobalu. Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky, tipla bych tak 1-1,5 cm. Na alobal nalijeme lžíci oleje, naskládáme brambory, které posolíme okmínujeme, dávám ... ... …více»

Rizoletky

Rizoletky
10. 10. 2007 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Rizoletky: Z mouky a mléka uděláme těstíčko, přidáme vejce, špetku soli, nasekanou pažitku a rozmícháme. Těstíčko necháme 15 minut odpočinout. Na pánvičce rozehřejeme trochu oleje a postupně upečeme 8 tenkýc ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !