Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.12. 2024
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí maso dušené na paprice

Krůtí maso dušené na paprice
29. 08. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí maso dušené na paprice: Krůtí stehno vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na kostičky, které opečeme se slaninou. Na oleji smažíme cibuli. Když zhnědne, přidáme sladkou papriku, zalijeme vývarem a dosolíme. Přidáme maso se sl ... …více»

Krakonošovy krůtí kostky

Krakonošovy krůtí kostky
29. 08. 2007 Drůbeží maso ++++++++__
Příprava receptu Krakonošovy krůtí kostky: Na cibuli zpěníme slaninu se lžící oleje a orestujeme osolené krůtí kostky. Potom přidáme žampiony a podusíme do měkka. Je-li třeba, podlijeme. Zahustíme kysanou smetanou, dochutíme solí, pepřem a hoř ... …více»

Medailonky japan

Medailonky japan
29. 08. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Medailonky japan: K namletému masu přidáme všechny přísady (můžeme přidat i chilli koření, sójovou omáčku), dobře promícháme, tvoříme malé medailonky a osmažíme na tuku. Medailonky japan podáváme s rýží ... …více»

Kari kuře s ananasem

Kari kuře s ananasem
29. 08. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kari kuře s ananasem: Ananas scedíme a ve šťávě smícháme 1 lžíci sojové omáčky, utřený česnek a všechno koření. Do této marinády naložíme řízky a necháme přes noc v lednici. Druhý den maso vyjmeme z marinády, osolíme a dám ... …více»

Kachní prsíčka s omáčkou

Kachní prsíčka s omáčkou
29. 08. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachní prsíčka s omáčkou: Kůži na prsíčkách mřížkovitě nařízneme, osolíme, opepříme, zalijeme 2 lžícemi kalvádosu a vetřeme do masa. Necháme 5 minut působit a pak rozehřejeme máslo. Maso opékáme nejprve na straně s kůží asi 30 ... …více»
 

Frikadelky

Frikadelky
29. 08. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Frikadelky: Ze všech přísad vypracujeme směs, z níž vytvarujeme malé válečky, které bez tuhu opékáme na teflonové pánvi na mírném ohni. Frikadelky podáváme s bramborem nebo dietně jen se zeleninou. …více»

Kachní prsa na houbách

Kachní prsa na houbách
29. 08. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachní prsa na houbách: Na pánvi na oleji opečeme kachní prsíčka, přidáme nakrájené houby, mírně posolíme a dusíme pod poklicí. Na závěr přidáme čtvrtky jablek a ještě chvíli dusíme. Uděláme bramborovou kaši, dáme ji do sáčk ... …více»

Kachna s hruškami

Kachna s hruškami
29. 08. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna s hruškami: Kachnu opláchneme a osušíme. Větší kus alobalu omastíme tukem. V pekáči rozehřejeme zbytek tuku, kachnu ze všech stran dozlatova osmahneme a odložíme na mísu. Na stejném tuku necháme zrůžovět mouku a ... …více»

Kachna na pomerančích

Kachna na pomerančích
29. 08. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna na pomerančích: Kachnu osolíme a vložíme do ní kousky nakrájených jablek a pomeranč rozdělený na dílky. Vložíme na pekáč, podlijeme a pečeme dozlatova. Ke konci pečení kachnu obložíme zbylými jablky nakrájenými na dí ... …více»

Kachna na medu

Kachna na medu
29. 08. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna na medu: Očištěnou kachnu zvolna pečeme v troubě za stálého potírání směsí, kterou připravíme smícháním medu, sójové omáčky, vína a 200 ml vývaru. Podle potřeby podlijeme trochou vody a kachnu na medu pečeme dozlatova. …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !