Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.11. 2025
Dnes má svátek Bohdan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachní prsíčka s omáčkou

fotka Kachní prsíčka s omáčkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kachní prsíčka s omáčkou:

sůl  |  pepř  |  máslo  |  kalvádos  | 2 ks řízky z kacheních prsíček  | 250 ml jablečného vína  | 100 ml smetany  | 2 velká jablka  | 2 lžíce cukru

Postup přípravy receptu Kachní prsíčka s omáčkou:

Kůži na prsíčkách mřížkovitě nařízneme, osolíme, opepříme, zalijeme 2 lžícemi kalvádosu a vetřeme do masa. Necháme 5 minut působit a pak rozehřejeme máslo. Maso opékáme nejprve na straně s kůží asi 30 minut, přitom několikrát obrátíme. Řízky vyjmeme a udržujeme teplé. Z vypečené šťávy sejmeme tuk, přilijeme víno a svaříme. Jablka krátce opečeme na másle. Přidáme cukr a necháme zkaramelizovat, zalijeme kalvádosem. Kachní prsíčka s omáčkou podáváme s bramborovými přílohami.


Fotky receptu Kachní prsíčka s omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachní prsíčka s omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !