![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 11. 2010 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tvaroh rozšlehejte s máslem (kousek necháme na pokladení horní vrsty pokrmu), jogurtem a vejci. Osolíme, opepříme, vmícháme kostičky uzeného, hořčici, hrášek a trochu např. pažitky.
Do vymazané ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2010 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a do každého plátku dáme lžíci povidel /jednu lžíci necháme do omáčky/. Plátky zavineme, upevníme jehlou nebo provázkem a opečeme ze všech stran na oleji. Vl ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brambory si oloupeme, nakrájíme, osolíme a předvaříme (cca 15 min). Maso si nakrájíme, osolíme, opepříme, přidáme gril. koření a dáme na plech. Přidáme nakrájenou klobásu, cibulku (osobně ji krájím ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brambory očistíme, nakrájíme na hranolky, osolíme, posypeme grilovacím kořením a dáme péct.
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, které osolíme, posypeme kořením na kuře, osmahneme jej na másle nebo ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuřecí maso nakrájíme ne kostičky a orestujeme na olivovém oleji ( 1 lžíce). Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek, papriku,chilli papričky a žampiony na plátky, mrkev na 5 cm hrubší nudličky, zázvor ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na oleji orestujeme téměř do zlatova pokrájenou cibuli, vrstvíme na plátky nakrájená játra, chvíli podusíme a zalijeme horkou vodou. Přidáme kostky vývaru a opepříme. Necháme chvíli v mírném varu a vl ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso si nakrájíme na kostičky a dáme na oleji opéct, zalijeme vodou a necháme povařit. Nakrájíme si kapustu, přidáme k masu společně se solí, pepřem, bujonem a máslem. Necháme vařit do změknutí, pak z ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dáme vařit do 2 lt hrnce kuřecí křídla, rozporcované na menší kousky, nebo i jiné kuřecí (mohou být i drůbky), zeleninu a koření. Uvaříme do poloměkka a mezitím si v druhém hrnci zpěníme cibulku ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cibuli, česnek a kuřecí maso nakrájíme na kousky, dáme na pánev a chvíli opékáme, přidáme koření, nakrájené žampióny, podlijeme mírně vodou a chvilinku dusíme. Když je maso měkké, tak ho dochutíme pod ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2010 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na troše rozpáleného oleje - aby nám pokryl dno hrnce, vložíme v celku maso a přikryjeme pokličkou, pomalu dusíme s během dušení maso otočíme. Mírně osolíme, ale až poté, když maso pustí šťávu. Mezití ... …více»
|