![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře a la kachna s chlebovou patkou: Chlebovou patku vydlabeme a naplníme sádlem. Vložíme ji do kuřete sádlem nahoru. Posolíme a pokmínujeme, podlijeme vodou. Pečeme. Když je kůrka nahoře upečená, kuře obrátíme. ... ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře v královské peleríně: Prsa z jednoho kusu kuřete upečeme na másle v remosce. Z vypečeného tuku uděláme jíšku a zalijeme ji bujónem. Přidáme smetanu a chvíli vaříme. Pak přidáme strouhaný sýr, koření a sůl. Do remosky vloží ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tagliatelle s kuřecím masem: Slaninu nakrájejte na nudličky, maso na kousky. Mrkev, celerový řapík a jarní cibuli očistěte. Zeleninu nakrájejte na kousky. Petrželku opláchněte a nasekejte. Na rozehřátý olej dejte zesklovatět slan ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné kuře na žampionech: Nejdříve si připravíme nádivku.
Veku nakrájíme na plátky a namočíme do mléka. Vymačkáme ji a vložíme do mísy. Přidáme vajíčka, sůl, majoránku, vegetu, předem nakrájená játra a petrželku. Kdo chce, mů ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené kuře s chřestem: Maso musíme nejprve umýt a osušit. Pak ho rozdělíme na osm dílů. Jednotlivé kousky masa osolíme a opepříme ze všech stran.
Připravený chřest z konzervy pokrájíme na malé kusy. Cibuli očistíme a . ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře plněné bílou klobásou: Česnek utřeme se solí, přidáme chilli, papriku a vše
smícháme na kašičku. Klobásu vymačkáme, přidáme drobně
nakrájenou cibuli, podle chuti pepř a sůl. Kuře plníme
klobásovou směsí, otvor uzavřeme j ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře po toskánsku: Porce kuřete zbavíme kostí, naklepeme téměř dorovna,
potřeme česnekem utřeným se solí a olejem a opepříme.
Vložíme na pánev s rozehřátým tukem a na každou porci
položíme šalvěj. Můžeme použít i suš ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná slepice s polévkou: Slepici očistíme a připravíme na plnění. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na velké kusy. Cibuli omyjeme, odkrájíme kořenovou část.
Rohlíky nakrájíme na plátky, zalijeme horkým mlékem a ... ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí řízky v pivním těstíčku: Kuřecí řízky několikrát nařízneme po obvodu, jemně
naklepeme přes folii, aby se nepotrhaly, osolíme a
namočíme je do hustého těstíčka, které připravíme
smícháním vejce, piva, oleje a hladké mouky.
... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slepice s bílou omáčkou : V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme mouku a osmahneme světlou jíšku. Zalijeme vývarem, okořeníme květem a povaříme asi 10 minut. Ze slepice odstraníme kůži a maso vložíme do hotové omáčky, společně pov ... …více»
|