![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 05. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí řízek jinak : Jemně naklepu kuřecí plátek, osolím a obalím nejprve zlehka v mouce a pak ve směsi z rozšlehaného vejce, nastrouhaného eidamu a žampiónů. Směsí nemusíte šetřit. Kdo chce, může ještě zlehka obalit ve s ... …více»
|
![]() |
25. 05. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Indické kuřecí jalfrezi: Na středně prudkém ohni rozehřejeme pánev a přidáme 2 lžíce (30 ml) rostlinného oleje. Když je olej horký, přidáme nasekanou cibuli, zázvor a chilli papričku. Několik minut smažíme za občasného míchán ... …více»
|
![]() |
25. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chicken tikka masala: Postup přípravy:
- Příprava masala omáčky
V misce smícháme zázvor, česnek, římský kmín, koriandr, kurkumu, cayennský pepř, koření garam masala a papriku.
- Příprava voňavého oleje-čónsu a osmahnutí ... …více»
|
![]() |
25. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda plněná vepřovými jazyky: Kuře vykostíme tak, abychom měli plát na roládu.
Vepřové jazyky uvaříme doměkka a sloupneme.
Připravíme si směs koření : muškátový květ, nastrouhaný muškátový oříšek, drcený hřebíček, mletý pe ... …více»
|
![]() |
25. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané řízky s květákem: Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme z něj řízky. Okrajeme jemně nařízneme, naklepeme a osolíme.
Rozpálíme si pánev, nalijeme olej a řízky orestujeme. Vymažeme si zapékací pekáček a orestované ... …více»
|
![]() |
25. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pastevecká roláda z kuřecích prsíček: Sýr utřeme se smetanou a rozsekanými bylinkami, citrónovou šťávou a ochutíme. Prsíčka rozřízneme do podélně a rozevřeme do tvaru motýlka, vložíme mezi dvě slabě naolejované folie, která nám zabrání ne ... …více»
|
![]() |
25. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí galantina podle Ladislava Nodla : Kuře zbavíme všech kosti. Nejdříve je nařízneme dvěma řezy těsně podél páteře, kterou pak vytrhneme i s kostmi. Pak kuře obrátíme a vyjmeme kosti z křídel a stehýnek. Z kostí uvaříme dobrý vývar. Maso ... …více»
|
![]() |
25. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží prsíčka s paprikami: 1. Drůbeží maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Šalvěj omyjeme, osušíme, otrháme lístky a poklademe je na řízky a každý ovineme plátkem šunky. V rozpáleném oleji pečeme na pánvi z obou stran asi ... …více»
|
![]() |
25. 05. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí prsa pošírovaná se zeleninou: Předem připravený kuřecí vývar ochutíme citrónovou šťávou, přidáme bobkový list, nové koření a přivedeme do pomalého varu. Přidáme oloupané nakrájené brambory a zeleninu a stále jenom zvolna vaříme na ... …více»
|
![]() |
25. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře v zelí alias pile s zele: Pokud máme kuře živé, tak ho zabijeme, opaříme, oškubeme, vyvrhneme a roztrháme na menší kousky. Vnitřnosti potřebovat nebudeme, necháme je na polévku. Možná bude nejlepší si rovnou pořídit chlazené s ... …více»
|