![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Máslová kuřecí prsíčka: Kuřecí prsa na několika místech nařízneme a rukou trochu „naklepeme". Posypeme je Solčankou z obou stran a opečeme zprudka na rozehřátém másle s pár kapkami olivového oleje. Když jsou opečená, j ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzské kuřecí steaky: Dobře promíchejte olej, vodu, hořčici a obsah sáčku Kotányi marináda Kuře bylinkové. Po 5 min. přelijte marinádou připravené maso a nechte v chladu alespoň 60 min. marinovat. Poté maso připravte na gr ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí Stroganov po prešovsku: Na oleji opražíme cibulku, maso nakrájíme na kostičky a přidáme na pánev. Kdo chce, může přidat česnek.
Když je maso skoro hotové, nalijeme kečup dle chuti a šlehačku a necháme přejít varem.
Podáv . ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí rendlík na kávě: Prsíčka nakrájíme na nudličky, mouku smícháme se solí a pepřem a v této směsi proužky prsíček obalíme. Smažíme na oleji dozlatova.
Když jsou opečená, tak je vyndáme a do pánve vlijeme víno, kávu, př ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hříbky se špikovanými kuřecími prsíčky: Slaninu nakrájíme na proužky a prošpikujeme jimi kuřecí prsa, která osolíme a opečeme na rozpáleném oleji. Mezitím očistíme hříbky, nakrájíme je podéjně na půlky a opečeme je na rozpáleném oleji. Os . ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divý salát: Všechny ingredience nakrájíme na úhledné kousky, osolíme, opepříme a zamícháme s předem ochucenou majonézou kari kořením. Chuť je zajímavá, salát je vhodný do poháru při slavnostních příležitostech. . ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaná kuřecí prsíčka s milánským rizotem: Kuřecí prsa lehce naklepeme tupou stranou nože, lehce opepříme (nejlepší je čerstvě mletý pepř z mlýnku), posypeme nasekanými bylinkami a pokapeme olivovým olejem. Necháme odležet alespoň jednu hodinu ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kuře s tatarkou: Do vymazaného pekáčku klademe na kolečka nakrájenou cibuli, kousky kuřete (to osolíme a opepříme podle chuti), zalijeme tatarkou (stačí malá a může se naředit bílým jogurtem),
navrch dáme plátky sýra ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Votruby: Do vroucí vody dáme vařit těstoviny. Než se uvaří, připravíme si základ. Napěníme cibuli, přidáme nakrájený česnek, papriku,
rajčata a přidáme Mochovskou zeleninu. Nakonec přidáme rozkrájenou ... ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízky s broskvemi, sýrem a smetanou: Kuřecí řízky naklepeme osolíme a opepříme. Nachystéme si hlubší pánev s pokličkou, přilijeme olej, necháme rozpálit, pak řízky z lehka osmažíme. Osmažené řízky dáme do remosky a necháme je upéct dozla ... …více»
|