![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brazilské kuře: Na velké pánvi rozehřejem olej, přidáme česnek,sůl, kurkumu, cibuli. Opečeme, přidáme rozporcované kuře a opečeme dozlatova. Do pánve přilijeme vývar z bujonu, přidáme plátky citrónu a dusíme doměkka. ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí steak s jablky, ořechy a modrou omáčkou: Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na kostky. V kastrůlku svaříme jablečný ocet s cukrem, přidáme pálenku a jablka v této směsi krátce povaříme. Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky a na směsi ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí maso se smetanovou omáčkou: 1. Maso osolíme. Do rozpáleného hrnce se zesíleným dnem dáme nasucho opéci krůtí plátky (v obyčejném hrnci opečeme jen na malém množství tuku) a necháme dusit doměkka. Cibuli nakrájíme na čtvrtky, ... ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře plné vína: 1. Kuře osolíme a naplníme kuličkami vína smíchaného s mandlemi. Rozpustíme masox ve 2 dl bílého vína. Kuře obložíme čtvrtkami cibule a dvěma bobkovými listy.
2. Pečeme a podléváme šťávou z vína ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s čínskou omáčkou: Na oleji nejprve rozpálíme česnek s plátky cibule, přidáme na nudličky nakrájené maso. Buď vepřovou panenku, nebo drůbeží z krůty či kuřete, lze požít i telecí nebo jehněčí. až se maso zprudka osmahne ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Palačinky plněné kuřecím masem: Omáčka: z mouky a másla udělejte světlou jíšku a zřeďte vývarem.
Náplň: Houby předem namočte a uvařte doměkka. Kuřecí maso jemně pokrájejte, smíchejte s posekanými vařenými houbami, omáčkou, smetanou ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makaróny s drůbeží citrónovou omáčkou: Makaróny vaříme v osolené vodě 12 min. Řízky a mrkev nakrájíme na kostičky, pórek na šikmé tenké plátky. Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran maso, mrkev a pórek, osolíme, opepříme, zalijeme výv ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hořící guláš Attila se žampiony: Kuře vykostíme a z kostí a kůží, větší cibule, 2 stroužků česneku, 20 kuliček nového koření, kostky masoxu a soli (můžeme přidat i kořenovou zeleninu) připravíme polévku (použijeme ji i na podlití mas ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hořící guláš Attila s meruňkovicí: Kuře vykostíme a z kůže a kostí s česnekem, pepřem, novým kořením a masoxem připravíme vývar. Maso nakrájíme na kostky, na tuku osmahneme cibuli, přidáme maso a opékáme asi 6 minut. Posypeme paprikou, ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hořící guláš Attila s paprikou: Pokrájené kuře osmahneme do zlatova spolu s cibulí. Zasypeme paprikou a podlijeme vývarem, přidáme papriky a žampióny. Osolíme a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme protlakem. Na talíři přidáme pálenku ... …více»
|