Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.02. 2025
Dnes má svátek Lenka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí steak s jablky, ořechy a modrou omáčkou

fotka Kuřecí steak s jablky, ořechy a modrou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kuřecí steak s jablky, ořechy a modrou omáčkou:

500 g kuřecích prsíček  | 50 g vlašských ořechů  | 150 g plísňového sýru  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce olivového oleje  | 50 ml mléka  | 2 lžíce jablečného octa  | 2 lžíce cukru  | 50 ml jablečné pálenky  | dle chuti pepř a sůl  | nať petrželky

Postup přípravy receptu Kuřecí steak s jablky, ořechy a modrou omáčkou:

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na kostky. V kastrůlku svaříme jablečný ocet s cukrem, přidáme pálenku a jablka v této směsi krátce povaříme. Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky a na směsi oleje a másla prudce opečeme. Mléko přidáme k opečemému masu a přivedem k varu. Po chvilce vložíme na kostky nakrájený plísňový sýr, krátce povaříme, tak aby se nerozpustil úplně. Nakonec do omáčky přidáme jablka i se šťávou a omáčku ozdobíme sekanou petrželkou.


Fotky receptu Kuřecí steak s jablky, ořechy a modrou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí steak s jablky, ořechy a modrou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !