![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Afrodiziakální kachnička se zázvorem a orientálním kořením: Datle namočíme na 12 hodin do vody a poté je nakrájíme na kousky. Prsa podélně rozkrojíme (do tvaru motýla), naplníme je datlemi a zašijeme režnou nití. Kachní stehno povaříme na mírném ohni přibližně ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s fajitou: Plátky masa vložím do misky, okořením, lehce lehce pokapu limetkou, přidám nakrájenou zeleninu a cibulku a nechám 3 hod marinovat. Maso i zeleninu poté osmahnu na pánvi dohněda. Maso nakrájím ještě za ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachní prsíčka s mangem a bramborovými růžičkami: Oloupané mango rozpůlíme, polovinu nakrájíme na kostičky, druhou na plátky. Brambory uvaříme ve slané vodě, pak je ušleháme se žloutkem, osolíme, opepříme. Na vymaštěném plechu vytvoříme bramborové .. ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstovinová pánev s kuřetem: Maso opečeme na oleji, osolíme, opepříme a vyndáme z pánve. Zeleninu a žampiony podusíme na oleji, který zůstal po mase a zalijeme vývarem. Smícháme kečup, smetanu, osolíme a opepříme. Uvaříme ... ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu České nadívané kuřátko: Kuřátko si omyjeme, posolíme, opepříme a pokmínujeme. Naplníme ho směsí sterilovaného zelí a nastrouhaného jablíčka.
Do pekáčku si nejdříve poskládáme oloupané brambory na čtvrtky se stroužky šalotk ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehýnka na šalvěji: Stehýnka posolíme, opepříme, přiložíme ke každému šalvějový lístek a obalíme je plátkem slaniny. Poskládáme je do pekáčku, kam jsme předem vložili přepůlené hlavičky šalotky a vše podlijeme olejem.
... …více»
|
![]() |
11. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí tlačenka: Při přípravě kuřecí tlačenky lze dost improvizovat, ale základ tvoří vařené či pečené kuřecí maso bez kůže a zelenina. Obojího by mělo být zhruba stejné množství. Kuřecí maso lze získat z tzv. kuřecíc ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře Marengo: Kuře naporcujeme na menší kousky. Slaninu na drobno pokrájíme a do sklovita vyškvaříme, přidáme máslo, na drobno nakrájenou cibuli a osolené kousky kuřete opečeme. Přidáme plátky šunky a pečeme do růž ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané kuřecí maso na smetaně: Maso očistíme a lehce naklepeme. Osolíme, lehce opepříme a očesnekujeme. Poté na pánvi po obouch stranách opečeme asi 40 vteřin po každé straně. Vložíme na pekáček a dáme na 5 min do trouby ... ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indický guláš: Cibuli nakrájíme na kostičky, rajčata nastrouháme na hrubém struhadle tak, že nám v ruce zůstane jen slupka (slupku nepoužíváme). Z rajčat scedíme šťávu, kterou necháme stranou na pozdější podlévání.
... …více»
|