![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře se sýrem v alobalu: Kuře rozdělíme na meší porce, osolíme a opepříme. Na větší plát olejem potřeného alobalu klademe porce kuřete, plátky sýra a anglické slaniny, kousky kapie a kroužky cibule. Pokapeme olejem a kečupem ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s loveckým salámem : Kuře osolíme, namažeme paprikou rozmíchanou v trošce oleje a vložíme do pekáčku na kostičky cibule. Přidáme máslo, podlijeme a na kuře dáme plátky loveckého salámu. Přikryjeme a pečeme v troubě ... ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená husa s jablky a rozinkami: Husu na povrchu a zevnitř osolíme a opepříme. Do břišní dutiny vložíme oloupaná jablka bez jádřinců a opláchnuté rozinky a zaděláme párátky nebo jehlou. Husu vložíme do pekáču a trochu podlijeme. v př ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Medová kachna: Kachnu potřeme zálivkou, kterou připravíme smícháním všech surovin, podlijeme trochou horké vody a v předehřáté troubě pečeme. Po chvíli pečení teplotu snížíme a zvolna dopékáme a přeléváme vypečenou ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa s řapíkovým celerem: Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli. Přidáme na širší nudličky nakrájené maso a po osolení vmícháme nasekané bylinky. Osmahneme, mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka. Přidáme máslo, na silnější plá ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehna na kari: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Kuřecí stehna trochu nařízneme, přidáme k cibuli a krátce opečeme. Osolíme, ochutíme kari kořením, mírně podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme za občasného podlé ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí prsa s mangem: Krůtí maso na povrchu několikrát prožízneme, dáme do misky a zalijeme marinádou z 1 lžice oleje, medu, citronové šťávy, soli a koření. Necháme odležet 3-4 hodiny. Maso na zbylém oleji opečeme, přidáme ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí plátky v pikantní omáčce : Plátky masa jemně naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka restujeme po obou stranách na co nejmenším množství oleje. Maso vyjmeme z pánve, přidáme kečup, zalijeme vodou ve které jsme rozmíchali solam . ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí závitky plněné zelím: Okapané kysané zelí nakrájíme a krátce podusíme v malém množství vody. Je-li zelí příliž kyselé, přisladíme ho. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a na každý plátek masa položíme plátek slaniny a část ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pštrosí maso na špízu: Pštrosí maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme, zakapeme malým množstvím oleje, worcesterské omáčky a citronové šťávy. Promícháme a necháme v chladu 4-5 hodin. Pak na jehly stř ... …více»
|